This forum is now read-only. Please use our new forums at discuss.codecademy.com.

For Loops in PHP Forum

View Course » View Exercise

916 points
Picture
Submitted by
Jeff Cunningham
about 2 years ago

It just keeps loading and loading

Something is seriously wrong with this. The spiny thing just keeps spinning and spinning like it's loading something. Then when I submit the code the bar just turns blue.

Is anyone else having this issue?


7 votes

permalink

What a pain in the ass

916 points
Picture
Submitted by
Jeff Cunningham
about 2 years ago


1 vote

permalink

I have been having the same issue all day :(

594 points
Picture
Submitted by
Annie Westcott
about 2 years ago


1 vote

permalink

Try it in a different browser. That happened to me too until I switched broswers, now it works fine.

584 points
556f125f9376767a94000691_573555126
Submitted by
DobbyIsAFreeElf
about 2 years ago

2 Comments

Picture Jeff Cunningham about 2 years ago

Hey thanks, it looks like it's working better in chrome at the moment

4b390a8cd9020fc31c565b1fd3b23486?s=140&d=retro gdavida12 about 2 years ago

I was in chrome and it kept going so matter what I tried and went to firefox and now it's fine.


1 vote

permalink

Having this issue as well. Went to change an error and the code will not log the change at all and I keep getting an error message that "Something went wrong, click close or reload the page" but the error does not resolve, and it bugs out on the loops every time. I've tried Chrome & Safari with the same results

557 points
326d8703264d9c8aaed785baeb95ebf2?s=140&d=retro
Submitted by
blablabirdie
about 2 years ago


1 vote

permalink

having the same issue! in safari, chrome, & firefox.

Has anyone resolved this issue?

562 points
552c866286f552f0d40000f3_406724908
Submitted by
Brian
about 2 years ago


1 vote

permalink

Same issue. I tried clearing the browser cache and multiple browsers. It's as though it's trying to run the code while I'm typing it, then craps out with an error and cannot proceed past that (because I haven't finished typing) and then once I am done and hit submit, it's still hung up on the first error it got back when I started typing.

I've found a workaround: I need to copy everything I've written, refresh the page, paste it in, and then click save & submit code. Then if it chugs forever, I know there's a problem and I can try to troubleshoot from there. It's annoying, but it enables the tutorial to work.

Kinda undermines my confidence in the course, though, if the tutorial doesn't even run properly.

442 points
55ad54f99113cbf639000503_890852137
Submitted by
Daria Patrie
about 2 years ago


0 votes

permalink

Oops, try again. Did you replace the third blank with a } ?

462 points
Eaf500104e198848ad336a0ae0ee3350?s=140&d=retro
Submitted by
Sunil Lamsal
about 2 years ago

1 Comment

Picture Jeff Cunningham about 2 years ago

paste you code so we can see what's going on


0 votes

permalink

Something is definitely wrong with the PHP module. I repeated "something went wrong" errors regardless of which browser I use. Will have to look elsewhere for a functioning PHP tutorial.

892 points
Picture
Submitted by
Urso Bearfriend
about 2 years ago


0 votes

permalink

Same Here went on the forums to check for help

373 points
559c7c659113cb3a040001a9_394714459
Submitted by
SpeedBuilders1
about 2 years ago


0 votes

permalink

Same thing happened to me with Firefox, but I was able to fix the issue by trying it in Chrome.

Edit: I got it to work in Firefox by clearing my browser cache.

1103 points
5590e4b79113cbf8960006a7_231807989
Submitted by
Travis Steele
about 2 years ago


0 votes

permalink

Same issue with me.
It seems to try running and saving the code as I'm writing it, causing not only the tab to crash, but also preventing me from re-loading the lesson (because the crash-inducing code will still be run each time I try loading). Gahh!

425 points
6341e3376a2715f9d0b4546c051b7205?s=140&d=retro
Submitted by
Mollie Knute
almost 2 years ago